Legújabb projektünk

Waterside
Residence

 

Panorámás vízparti ingatlanok befektetésnek vagy akár családi nyaralónak

Legújabb projektünkben 3 emeleten kínálunk vízparti panorámás lakásokat erkéllyel vagy kizárólagos használatú kerttel.   Így egész biztos megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő ingatlant. A lakásokhoz igény esetén 1, a telken belül kialakított földfelszíni parkolóhely.

Modern elvárásoknak megfelelő tervezés és kialakítás

Kiváló elhelyzkedés

Teljeskörű ügyintézés

 A Balaton legromantikusabb települése: Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő a Balaton? délnyugati partján, közvetlenül a Kis-Balaton?? szomszédságában helyezkedik el, 1 óra 35 perc autóútra Budapesttől. 
A fővárostól végig autópályán megközelíthető település, közkedvelt üdülőhelye minden korosztálynak.
Keszthely 18 km-re, Fonyód pedig 17 km-re található azoknak a családoknak, akik nyüzsgésre és városi hangulatra?️ vágynak, de a természetjáróknak is kedvez a település sokszínűsége. Balatonmáriafürdőtől kényelmes közelségben számtalan strand?️, kilátó, túra és bringa útvonal?‍♂️, emlékmű, és egyéb szabadtéri kikapcsolódásra alkalmas lehetőség elérhető.
Mindemellett a tó északi partjának panorámája? és a nádas érintetlensége a Balaton legromantikusabb?? és legnyugodtabb településévé teszi Balatonmáriafürdőt.
A Waterside Residence lakóparkunk a Kikötő szomszédságában, közvetlenül a szabadstrand mellett épül. 

A mai kor igényeihez igazodva terveztünk és kivitelezünk

Társasházunk egész évben lakható, a legkorszerűbb szigetelési normáknak megfelelően 3 rétegű üvegezéssel és 15 cm vastag dryvit szigeteléssel kerül kivitelezésre. Az üzemeltetési költségek további csökkentése érdekében gáz nem kerül kiépítésre az ingatlanban, így a korszerű, internetről vezérelhető infra padlófűtésnek köszönhetően minden lakás önálló hűtés-fűtés rendszerrel rendelkezik.  
Minden ingatlanunk hőszivattyús hűtő-fűtő klíma berendezéssel is ellátott. 

Az ingatlanban 6 személyes felvonó is beépítésre kerül. 

Teljeskörű ügyintézést biztosítunk Ügyfeleink számára

Vízparti apartmanjaink akár építési hitel konstrukció keretein belül is megvásárolhatóak, már 7,49%-os THM-el.*Ingatlanjaink céges vásárlók számára is remek lehetőséget jelentenek, hiszen az apartmanok vételárának áfa tartalma visszaigényelhető.

*Nem minősül ajánlatnak.

Egyeztessen velünk!
Legyen szó pénzügyi lehetőségekről, esetleg a megvásárolni kívánt ingatlan kivitelezésével kapcsolatos egyeztetéséről, Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Tekintse meg eladó ingatlanjainkat!
52% már elkelt!

L'A' lakás

L'K' lakás

A'A' apartman földszint

A'A' apartman első emelet

A'B' apartman első emelet

A'D' apartman első emelet

A'C' apartman földszint

A'C' apartman első emelet

A'F' apartman

AKCIÓ!

Ha valamelyik ingatlanunk felkeltette érdeklődését, kerjük töltse ki adatlapunkat és Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!