Legújabb projektünk

Welcome
Break
lakópark

Cégünk Sopronban, a belvároshoz közel, Pihenőkereszten kínál eladásra magas minőségben készülő társasházi lakásokat.
Tökéletes választás lehet Ausztriában dolgozó ingázóknak az M85-ös autóút közelsége miatt.

Garzon lakást keres? Vagy családi fészekben gondolkodna inkább? Esetleg ingatlanba fektetne?

Legújabb projektünkben 4 emeleten kínálunk lakásokat különböző méretekben, erkéllyel vagy akár kertkapcsolattal, így egész biztos megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő ingatlant. A lakásokhoz igény esetén 1 vagy akár 2 gépjármű beállóhely is vásárolható az társasház alatti mélygarázsban.
A ház földszintjén különböző méretű tárolók is leköthetőek.

Modern elvárásoknak megfelelő tervezés és kialakítás

Kiváló elhelyzkedés

Teljeskörű ügyintézés

Minden igényt kielégítő élettér és gyönyörű város: Sopron

Sopron több mint hatvanezer lakosú megyei jogú város Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni borvidék központja, a Soproni járás székhelye. „A leghűségesebb város”. Magyarország egyik legrégebbi városa, a határhoz való közelsége miatt pedig kapcsolatot teremt hazánk és nyugati szomszédunk, Ausztria között.

Cégünk Sopronban, a belvároshoz közel, Pihenőkereszten kínál eladásra magas minőségben készülő társasházi lakásokat.
Tökéletes választás lehet Ausztriában dolgozó ingázóknak az M85-ös autóút közelsége miatt.

A mai kor igényeihez igazodva terveztünk és kivitelezünk

Társasházunk a legkorszerűbb szigetelési normáknak megfelelően 3 rétegű üvegezéssel és 15 cm vastag dryvit szigeteléssel kerül kivitelezésre. Az üzemeltetési költségek további csökkentése érdekében a használati meleg vizet egész évben napkollektoros rendszer állítja elő, melynek segítségével a gázfogyasztás csak a hideg téli hónapokra jelent kiadást.

A használati melegvizet egész évben napkollektoros rendszer állítja elő, melynek segítségével a gázfogyasztás csak a hideg téli hónapokra jelent kiadást.

A lakások fűtése házközponti padlófűtéssel rendelkezik, egyedi mérőórákkal, alacsony gázfogyasztású kondenzációs kazánnal. Fűtési alternatívaként hőszivattyús klímához tartozó előkészítés is kialakításra kerül a lakásokban.

Az ingatlanban Schindler márkájú lift kerül beépítésre.

Teljeskörű ügyintézést biztosítunk Ügyfeleink számára

A lakóparkban épülő 40 m2 feletti lakások megfelelnek a törvényi előírásoknak, így igénybe vehető a Családi Otthonteremtő Kedvezmény.
Cégünk teljes körű hitel ügyintézést biztosít forint alapon már akár 7,49%-os THM-el, valamint ausztriai bankokon keresztül rendkívül kedvező euro alapú kondíciókkal.

Egyeztessen velünk!
Legyen szó pénzügyi lehetőségekről, esetleg a megvásárolni kívánt ingatlan kivitelezésével kapcsolatos egyeztetéséről, Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Tekintse meg eladó ingatlanjainkat!

39,99 m2 lakás

44,26 m2 lakás

51,66 m2 lakás

53,46 m2 lakás

55,58 m2 lakás

56,08 m2 lakás

56,40 m2 lakás

73,70 m2 lakás

52,32 m2 lakás

56,47 m2 lakás

90,87 m2 lakás

Ha valamelyik ingatlanunk felkeltette érdeklődését, kerjük töltse ki adatlapunkat és Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!